L'equip femení del JAB es classifica pel Campionat d’Espanya de cros per clubs

Núria Cascante, Anna Garcia, Maria José Gajete i Vanesa Chirveches queden en quarta posició per equips al Campionat de Catalunya de cros disputat a Vic

05 de febrer del 2019
Actualitzat a les 17:58h
Núria Cascante en la prova de Vic.
Núria Cascante en la prova de Vic. | JAB
Bona actuació de l'equip femení absolut del Joves Atletes Berga (JAB) al Campionat de Catalunya de cros, que s'ha disputat a Vic. L'equip va quedar en quarta posició per equips, aconseguint així la classificació directa per als Campionats d'Espanya de cros per clubs. Les quatre components del JAB Berga (Núria Cascante, Anna Garcia, Maria José Gajete i Vanesa Chirveches) van lluitar de valent per aconseguir la classificació directa que dona accés només als quatre millors equips catalans.

Les berguedanes disputaran, així, el Campionat d'Espanya de cros per clubs que es disputarà el proper 24 de febrer a Linares (Jaen). A Vic, de forma individual, Núria Cascante va quedar en 15a posició, Anna Garcia en 22a, Maria José Gajete en 26è lloc i Vanesa Chirveches en la 30a posició. En l’apartat de promoció, Aina Civil va aconseguir una meritòria 16a posició a la categoria d'Infantil Femení.

Biel Vázquez i Ferran Sala van quedar 20è i 122è, respectivament, a la categoria d'Infantil Masculí.