Els alumnes de l'Escola de Sant Joan confeccionen 350 cartells solidaris per la caminada de Ginkgo

La iniciativa possibilita que cada cartell sigui únic i original, i que tots els nens i nenes puguin participar i expressar de forma artística la seva solidaritat amb el càncer infantil

Redacció
05 de febrer del 2019
Actualitzat a les 17:04h
Alumnes de l'Escola Sant Joan confeccionant cartells per la caminada de Ginkgo.
Alumnes de l'Escola Sant Joan confeccionant cartells per la caminada de Ginkgo. | Ginkgo
Els alumnes de l'Escola de Sant Joan de Berga treballen aquests dies en l'elaboració de més de 350 cartells solidaris diferents per anunciar la Caminada "Pas a Pas" que organitza l'entitat Ginkgo el pròxim 10 de març amb l'objectiu de recaptar diners per a la investigació del càncer infantil. 
 
Tots els alumnes de l'Escola de Sant Joan de Berga, des de 3 fins a 12 anys, participen en la confecció dels cartells que anunciaran la caminada. Això farà que cada cartell sigui únic i original, i que tots els nens i nenes puguin participar i expressar de forma artística la seva solidaritat amb els menuts com ells que lluiten contra el càncer.
 
Els cartells s'exposaran al centre durant els diferents actes de commemoració que tindran lloc a l'Escola de Sant Joan el pròxim dijous 14 de febrer, la vigília del dia internacional del càncer infantil. Posteriorment, tots els cartells es podran veure als carrers i a les botigues de Berga. Fonts del professorat de l'Escola de Sant Joan animen així a tothom "a participar a la caminada" i, d'aquesta manera, aportar-hi "una bona quantitat de diners". La recaptació de la caminada anirà destinada a l'Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil.
Arxivat a