Berga ofereix formació sobre comunicació digital i elaboració de projectes a les entitats

Les dues jornades participatives, de quatre hores de durada, es portaran a terme el 9 de febrer i el 6 d'abril

, Berga | 04/02/2019 a les 18:25h
Arxivat a: Societat, entitats, elaboració de projectes, comunicació digital, formació, societat
La primera sessió titulada 'Comunicació 2.0' es farà el dissabte a l'aula de formació de l'antic Telecentre.
La primera sessió titulada 'Comunicació 2.0' es farà el dissabte a l'aula de formació de l'antic Telecentre. | Picjumbo.com
L'àrea de Participació Popular de l'Ajuntament de Berga ha programat dues sessions formatives gratuïtes per fomentar el desenvolupament comunicatiu i administratiu de les entitats del municipi, a través de dues jornades participatives i dinàmiques de quatre hores de durada i que es portaran a terme el 9 de febrer i el 6 d'abril.

La primera sessió estarà dedicada a la comunicació a través d'Internet i la gestió de les xarxes socials, mentre que la segona formació consistirà en l'elaboració de projectes. L'objectiu de la iniciativa és dotar d'eines a les associacions locals per millorar les seves competències en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), així com per accedir als recursos que el consistori posa a la seva disposició.      
 
Comunicació en l'entorn digital 
 
La primera sessió titulada "Comunicació 2.0" es farà el dissabte, 9 de febrer, de 10 del matí a 2 del migdia a l'aula de formació de l'antic Telecentre situada al carrer del Programari Lliure. La Fundació Catalana de l'Esplai, Fundesplai, serà l'encarregada de dinamitzar la jornada, en què es treballaran diversos temes com per exemple: la tipologia de xarxes socials existents, la identificació de plataformes generalistes i professionals disponibles (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Telegram, etcètera), la gestió de les xarxes socials, l'ús de la imatge i el vídeo i la construcció de la identitat digital, entre d'altres.   
 
Elaboració i presentació de projectes 
 
El dissabte, 6 d’abril, de 10 del matí a 2 del migdia, es portarà a terme la segona sessió anomenada "Elaboració de projectes: disseny, continguts i redacció", a càrrec de l'organització Avalon que vetlla pel creixement d'associacions i entitats amb l'objectiu d'impulsar el seu funcionament i l'assoliment dels seus objectius. A la formació, s'oferirà una introducció sobre els conceptes bàsics relacionats amb els projectes, s'explicaran els continguts que ha d'incloure un projecte (diagnòstic i justificació, descripció, objectius, resultats esperats, persones destinatàries, marc geogràfic de desenvolupament, etcètera), i també es donaran a conèixer una sèrie d'eines per a la correcta elaboració d'un projecte mitjançant el treball en equip. 
 
Inscripció gratuïta 
 
Per participar en aquestes jornades formatives serà necessari inscriure's prèviament presentant una instància genèrica al registre general de l’Ajuntament de Berga, situat a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). En el cas de la primera formació, es podran presentar les sol·licituds fins el divendres, 8 de febrer, mentre que el termini d’'nscripció per a la segona sessió finalitzarà el divendres, 5 d'abril.
 
El nombre màxim d'assistents per sessió serà de 20 persones, amb un límit de 2 persones per entitat. 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Rasa dels Molins (arxiu).
Rasa dels Molins (arxiu). | Facebook Berga Claveguera Oberta
Pilar Màrquez Ambròs
El consistori disposa ja dels 208.127,99 euros de la subvenció que els va atorgar la Diputació de Barcelona i a hores d'ara s'està treballant "en les bases del concurs"
El director del centre, Xavier Llobet (a la dreta), en la roda de premsa sobre el cas de violències sexuals a l'Escola Municipal de Música, el passat gener (arxiu).
El director del centre, Xavier Llobet (a la dreta), en la roda de premsa sobre el cas de violències sexuals a l'Escola Municipal de Música, el passat gener (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
Pilar Màrquez Ambròs
Eloi Escútia exposa que l'equip directiu mereix "tota la confiança" de l'executiu de la CUP, i afegeix que es convocarà un claustre extraordinari per debatre la problemàtica tal i com demana una instància del professorat
Els operaris de l'empresa de transport han descarregat aquest matí el TAC al centre hospitalari.
Els operaris de l'empresa de transport han descarregat aquest matí el TAC al centre hospitalari. | Jose Cardenas/Cedida
Pilar Màrquez Ambròs | 1 comentari
El nou TAC entrarà en funcionament en les properes setmanes i es treballa amb la previsió de programar les primeres proves diagnòstiques al març