Arriba el primer Campionat Berguedà de Cros a la Pobla de Lillet

Es tracta d'una competició oberta a totes les categories, que tindrà lloc el pròxim diumenge 17 de febrer

Redacció
01 de febrer del 2019
Actualitzat el 06 de febrer a les 18:16h
Participants durant una competició de cros.
Participants durant una competició de cros. | Arxiu
El Consell Comarcal del Berguedà juntament amb l'Ajuntament de la Pobla de Lillet, el Consell Esportiu del Berguedà i el club d'atletisme Joves Atletes Berga (JAB) organitzen, per primera vegada el Campionat Berguedà de Cros. Es tracta d'una competició oberta a totes les categories, que tindrà lloc el pròxim diumenge 17 de febrer al municipi de la Pobla de Lillet. 
La participació és oberta a tothom, ja siguin atletes berguedans o d'altres punts del territori català. Hi poden prendre part escolars, federats, així com de categoria absoluta, open i veterans. Es recomana que tots els atletes de les categories escolars tinguin la seva corresponent llicència escolar tramitada pel consell català de l'esport de la Generalitat de Catalunya de la temporada en curs. La data límit d'inscripció és el divendres anterior a la competició.

La inscripció a les curses escolars costarà 2 euros si tenen llicència del consell esportiu de qualsevol de les comarques de Catalunya, i 3 euros per a la resta de participants que no estiguin federats, incloent-hi el dorsal, l'assegurança, una bossa amb obsequis, una medalla commemorativa i l'avituallament final. Per a les curses d'adults, el preu únic és de 7 euros, i inclou també dorsal, assegurança, samarreta commemorativa i avituallament final. 

A totes les curses hi haurà dues classificacions, la corresponent al cros de Guardiola de Berguedà i al campionat del Berguedà de cros. Poden optar al campionat del Berguedà de cros tots aquells atletes que hagin nascut o estiguin empadronats a qualsevol municipi del Berguedà.
 
Un cop finalitzada cada prova, els jutges trauran les classificacions dels tres primers classificats de cada categoria que seran penjades i es faran públiques a la zona dels dorsals. La resta de classificacions es podran consultar per la web del Consell Comarcal del Berguedà. Tindran trofeu els tres primers i tres primeres de cada categoria del campionat Berguedà de cros. El certamen d'entrega de trofeus i premis als guanyadors s'ubicarà a la zona del pòdium, ubicat a la plaça de l'Ajuntament de la Pobla.