L'ACEB engega el programa «Consolida't» de suport als autònoms

Es donarà tutoritzarà i ajudarà a 26 treballadors del Berguedà, el Bages i el Ripollès

per Redacció , 7 de febrer de 2015 a les 10:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Presentació del programa 'Consolida't', aquesta setmana a Manresa. Foto: AETIM


El Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Manresa (CETIM) amb la col·laboració de l'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà (ACEB) i la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès (UIER) promou el programa d'enfortiment del treball autònom 'Consolida't', que donarà suport a 36 treballadors autònoms de la Catalunya Central, repartits entre el Bages, el Berguedà i el Ripollès.


Amb l'objectiu de respondre a la necessitat de planificació d'estratègies en la gestió del negoci empresarial, es programaran accions durant tot el 2015. La primera ja ha tingut lloc la tarda d'aquest dijous després de la presentació del funcionament del projecte. A partir d'ara vindran sessions formatives en aspectes clau del negoci i sessions d'assessorament personalitzat en les àrees de comerç, màrqueting i planificació financera. 

D'aquesta manera, cada autònom participarà en 6 sessions d'assessorament personalitzat i 8 hores de formació en les especialitats de Compte de resultats i Tresoreria. A més, l'assessor que tutoritzi el seu Pla de Treball li oferirà també la participació a formació complementària en funció de les necessitats detectades.


Tot i que la majoria dels participants són autònoms pròpiament dits, també hi entren autònoms societaris dins una Societat Limitada o Societat Civil Privada amb un màxim de 4 persones contractades, així com autònoms que hagin cessat la seva activitat i vulguin emprendre un nou projecte.

Aquest és el primer any que es porta a terme el 'Consolida't' després que el 2014 se'n fes una prova pilot a Catalunya. El programa s'emmarca en el Catalunya Emprèn i és finançat per la Generalitat de Catalunya.

 

Participació