«Jusqu’à la garde» encetarà al Patronat el tercer cicle de cinema de l'Escola Oficial d'Idiomes

Les pel·lícules es projectaran els dies 5, 13 i 19 de febrer

Redacció
31 de gener del 2019
Actualitzat a les 12:42h
Teatre Patronat de Berga
Teatre Patronat de Berga | Cine 9,5mm
El cinema ens permet endinsar-nos en l'estudi de diferents societats, cultures i tradicions. Ens obre portes a visualitzar altres valors, idees, actituds; i ens permet conèixer històries profundes que ens fan reflexionar. "El cinema en versió original et dona l'oportunitat de sentir les veus dels propis actors i és una immensa font de riquesa per a l'aprenentatge de les llengües". Amb aquest convenciment, els responsables de l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) Berguedà preparen el tercer cicle de cinema del centre. Durant el mes de febrer, els dies 5, 13 i 19, amb la col·laboració de 9,5 mm Grup Internacional Cinematogràfic, projectaran, doncs, tres pel·lícules reconegudes en idioma original (francès, anglès i alemany, respectivament) al Teatre Patronat. 

Amb la projecció d'aquest cicle de pel·lícules originals i subtitulades al català o al castellà, els responsables de l'EOI Berguedà volen reforçar i donar suport no només a les llengües que s'estudien a les aules del seu centre, sinó també "oferir una visió més amplia de la cultura anglosaxona i francòfona; i d'un país convidat que enguany serà Alemanya", informen.
 
Enguany, la característica comuna que comparteixen les tres pel·lícules és el gènere: són thrillers. "Hem volgut retre homenatge a aquesta tipologia cinematogràfica presentant tres pel·lícules que posen de manifest la riquesa i varietat d'aquest gènere", han indicat des de l'EOI. Des del film "Jusqu’à la garde", que és un thriller familiar, passant per "Red Sparrow", una pel·lícula d'alt component psicològic que se centra en l'espionatge, o "Aus dem Nichts" una barreja de thriller de venjança i drama d'autor.

Les sessions són obertes al públic en general amb l'ànim d'obrir el projecte amb el màxim de persones possible, i enfortir així els lligams de l'escola amb la ciutat de Berga i la comarca. El preu de l'entrada és de 5 euros (públic general) i 3 euros (alumnes i antics alumnes de l'EOI). També s'ofereix un abonament per als tres dies de 13 euros (públic general) i 7 euros (alumnes i antics alumnes).

Les entrades es poden comprar anticipadament a l'escola o a la taquilla del Teatre Patronat el mateix dia de la sessió. El preu de l'entrada inclou un pica-pica temàtic en relació amb la gastronomia típica del país de la pel·lícula.  
Arxivat a