Presenten a Berga «Flors damunt la taula», la història d'una dona que ha sobreviscut a sis càncers

L'acte tindrà lloc dissabte a les 6 de la tarda a l'Hotel d'Entitats

Redacció
30 de gener del 2019
Actualitzat a la 13:28h
Lluïsa Albadalejo i Aina Font Torra amb el llibre.
Lluïsa Albadalejo i Aina Font Torra amb el llibre. | Adrià Costa
El llibre "Flors Damunt la Taula",  la història d'una bagenca Lluïsa Albadalejo que ha sobreviscut a sis càncers, es presentarà a Berga aquest dissabte a les 6 de la tarda a l'Hotel d'Entitats. El llibre està escrit per la periodista de NacióManresa, Aina Font. L'acte està organitzat per Òmnium Berguedà i Ginkgo, l'Associació de Persones Afectades de Càncer del Berguedà.

Durant la presentació hi intervindran l'autora Aina Font, així com la protagonista del relat biogràfic, Lluïsa Albadalejo. També es dirigiran al públic la presidenta de Ginkgo, Aurora Fernández, la presidenta d'Òmnium Berguedà, Montserrat Soler, i l'editor Jaume Huch. 

El llibre entrellaça l’experiència de la Lluïsa; i l’Aina, com a acompanyant d’una persona molt propera i estimada que havia patit càncer. Lluïsa Albadalejo ha superat 6 càncers i volia que la seva experiència amb la malaltia serveixi a totes les persones que passen per aquesta situació, de manera que va proposar-se que la seva història quedés plasmada en un llibre. 

 
Arxivat a