Berga reforçarà la brigada amb la contractació de 12 aturats a través d'un pla d'ocupació

L'Ajuntament i l'Agència de Desenvolupament del Berguedà tancaran la convocatòria pel procés selectiu l'1 de febrer, es demana que els aspirants siguin persones residents al barri vell

30 de gener del 2019
Actualitzat a les 11:49h
Operaris de la brigada municipal de Berga (arxiu).
Operaris de la brigada municipal de Berga (arxiu). | ACN
L'Ajuntament de Berga i l'Agència de Desenvolupament del Berguedà han obert aquest gener la convocatòria pel procés selectiu dels Plans d’Ocupació del projecte de Treball als Barris, amb 12 llocs de treball d'una durada temporal de 6 mesos. Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social.

Aquests operaris de plans ocupacionals entraran a treballar a l'àrea de manteniment que actualment duen les brigades fet que permetrà reforçar aquesta tasca a partir del mes de febrer, segons fonts de l'ajuntament. Es demana que tots els aspirants visquin al barri vell de Berga, exceptuant en una de les places, la de dinamitzador de l'espai públic. 

Les places que es convoquen són així de tècnic dinamitzador de l'espai públic, d'encarregat de la brigada, d'oficial de segona electricista, de peó electricista, d'oficials de segona de construcció d'oficial de segona de jardineria, de peó de jardineria, i dues places d'oficials de segona pintors. Aquests llocs de treball van dirigits a persones en situació d’atur, inscrites com a demandants d’ocupació al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), residents al centre històric. El contracte serà de sis mesos i de 37,5 hores setmanals distribuïdes de dilluns a diumenge, mitjançant un sistema de concurs de mèrits lliure.

Les candidatures es poden presentar fins a l'1 de febrer. Totes les convocatòries i els resultats s’anunciaran en el taulell d’anuncis del Centre de formació de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà i al web de l'Agència.