La marxa cicloturista Buff 4 Cims obre inscripcions

Una marxa de resistència al Berguedà que enguany recupera la pujada a la Collada de Toses, al costat del Coll de la Creueta, del Coll de Merolla i Coll de Pal, amb un total de 162 quilòmetres

Redacció
29 de gener del 2019
Actualitzat a la 13:57h
La Buff 4 Cims recorre alguns dels ports de muntanya més mítics de Catalunya.
La Buff 4 Cims recorre alguns dels ports de muntanya més mítics de Catalunya. | Buff 4 Cims
Aquest dimarts 29 de gener al migdia la Buff 4 Cims ha obert inscripcions de la quarta edició d'aquesta marxa cicloturista que es disputarà el proper 7 de juliol. 

Aquesta prova va néixer el 2016 amb la voluntat de recuperar el recorregut d'una clàssica del ciclisme català organitzada als anys 90 per la Unió Esportiva Sants. El seu al·licient principal és el pas per alguns dels ports de muntanya més mítics del ciclisme català amb la singularitat d'acabar en alt amb la darrera pujada al Coll de Pal, talment com si es tractés d'una etapa reina d'una gran volta ciclista.

Una marxa de resistència al Berguedà que enguany recupera la pujada a la Collada de Toses per completar els 4 cims, al costat del Coll de la Creueta, del Coll de Merolla i del final al Coll de Pal, amb un total de 162 quilòmetres i més de 3.700 metres de desnivell positiu. L'organització també programa dos recorreguts de menys distància i menys desnivell acumulat (la 3 cims, que obvia el final al Coll de Pal, i la 2 cims, que tampoc passa per la Collada de Toses).

Fins el proper 1 de març les inscripcions seran a preu reduït (49 euros).