VÍDEO Rosanna Camprubí queda segona al primer concurs de talents per a persones sordes

L'Associació Gironina de Sords ha organitzat el certamen

Redacció
29 de gener del 2019
Rosanna Camprubí amb Joan Boixader durant la final.
Rosanna Camprubí amb Joan Boixader durant la final. | Tots Tenim Talent
La berguedana Rosanna Camprubí, que competeix en balls de saló amb el seu company Joan Boixader, ha quedat en segona posició al certamen "Tots Tenim Talent!", el primer talent xou de Catalunya per a persones sordes i impulsat per l'Associació Gironina de Sords. La final s'ha celebrat a Girona el dissabte 26 de gener.

Les persones sordes que hi volguessin participar havien d'enviar a l'organització un vídeo de cinc minuts de durada on mostressin algun talent especial, i els cinc millors van ser els que van passar a la final. També se'n va classificar un sisè, el que va aconseguir més m'agrada a Facebook. Així, el jurat ha escollit els guanyadors dels dos primers premis, dotats amb 400 euros i 250 euros respectivament, i que han estat el Grup de Dansa Jueva Messiànica i la berguedana Rosanna Camprubí.

El tercer premi que ha escollit el públic, dotat amb 100 euros, ha estat per Maria Rosa, per la seva exhibició de maquillatge i poping, un ball urbà que es basa en la contracció dels músculs al ritme de la música. 



La berguedana Rosanna Camprubí demostra a les pistes de ball on competeix una nova manera de ballar. Des del silenci i memoritzant cada moviment, amb una profunda sintonia amb els passos del seu company, que la guia i moldeja. El més important del ball de saló és la pràctica, la tècnica i una molt treballada precisió, però en el seu cas s'hi suma una mancança auditiva que fa que balli sense sentir-hi, i que la connexió amb Boixader hagi de ser encara més intensa, ja que es guia amb el seu cos. Es tracta de l'única persona de Catalunya que competeix en ball de saló sense sentir la música, un repte absolut que no deixa de sorprendre. 
 

Foto de grup dels finalistes. Foto: Tots Tenim talent

Arxivat a