Salut

El Servei de Traumatologia de l'Hospital de Berga, protagonista en unes jornades mèdiques

El doctor Cristian Canova i el doctor Pere Mir han participat en una ponència sobre artritis de genoll

per Redacció , Berga , 28 de gener de 2019 a les 10:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Pere Mir en una ponència sobre l'artritis. Foto: Hospital Sant Bernabé de Berga


El Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital Sant Bernabé de Berga ha presentat una xerrada sobre l’artritis de genoll per micobactèria, en una jornada de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, a Barcelona.
 
Per un costat, s'ha presentat el cas clínic "Artritis genoll per Mycobacterium",  a càrrec del doctor Cristian Canova i el doctor Pere Mir, cap del Servei, amb l'exposició d'una patologia molt poc freqüent al nostre país, de difícil diagnòstic i llarg tractament. Per un altre costat, el doctor Mir també ha moderat la presentació i anàlisi d'altres casos clínics. 
 
Durant la sessió s'han presentat diferents temes de treball: a part de Sant Bernabé, hi han participat també l'Hospital Germans Tries i Pujol de Badalona, el Consorci Hospitalari de Vic i l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.
 
La sessió ha despertat un interessant debat entre els traumatòlegs presents, que representen diferents centres hospitalaris de tot el territori. La jornada, que s'ha fet a Barcelona, s'ha retransmès també de forma simultània online a Lleida i Tarragona.

 

Participació