El porta a porta recupera la normalitat al Berguedà després de la nevada

Els únics llocs de Berga on els camions no han pogut passar a causa del gel i la neu han estat Casampons, el Balcó del Berguedà i la Drecera de Queralt

25 de gener del 2019
Actualitzat a les 10:55h
Bujols i bosses grogues d'envasos davant d'un portal.
Bujols i bosses grogues d'envasos davant d'un portal. | Pilar Màrquez Ambròs
La recollida de deixalles porta a porta ha recuperat la normalitat a la ciutat de Berga aquesta nit. Els únics llocs on els camions no han pogut passar a causa del gel i la neu han estat Casampons, el Balcó del Berguedà i la Drecera de Queralt, segons fonts del consell comarcal. En aquests indrets, la població ha de dirigir-se a les àrees d'emergència per dipositar-hi els residus. 

A Avià i Vilada s'està recollint aquest matí el paper i el cartró. Amb tot, s'ha començat per Avià i, posteriorment, es procedirà a fer Vilada. De la mateixa manera, a Cal Rosal, la Plana i Graugés també s'està realitzant el servei amb normalitat. 

A l'alt Berguedà, la recollida ha endarrerit l'horari en què es fa habitualment per qüestions de seguretat, especialment pel possible gel. Estava previst que els camions sortissin de Berga per fer aquest servei a dos quarts de 10 del matí.