L'enorme fumera de la crema d'un matalàs a l'hort d'una casa de Berga causa alarma entre els veïns

El fum ha provocat que es desplacessin fins al lloc dels fets dues dotacions de bombers, així com efectius de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra, però tot ha quedat en un ensurt

23 de gener del 2019
Actualitzat a les 20:40h
Desplegament de Bombers i policia al carrer Mestre Ribera.
Desplegament de Bombers i policia al carrer Mestre Ribera. | Pilar Màrquez Ambròs
La crema d'un matalàs a l'hort d'una casa del carrer Mestre Ribera de Berga ha alarmat els veïns pel fum negre que desprenia, i que es podia veure des de diferents punts de la ciutat. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues dotacions de bombers, així com efectius de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra. També hi ha acudit una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i fins i tot membres de l'equip de govern de Berga, si bé finalment no s'han hagut de lamentar danys personals ni materials i tot ha quedat en una falsa alarma. 
Segons fonts de la Policia Local, uns veïns amb permís per cremar matolls haurien encès també un matalàs vell  que ha generat una forta fumera causant inquietud a la zona. Els fets han passat prop de les 5 de la tarda. 
 El fum negre es dona sovint en incendis amb falta d'oxigen, motiu pel qual ha fet pensar en un primer moment als serveis d'emergència  que es tractava d'un foc a l'interior d'un pis. 
 

Bombers i policia s'han desplaçat al carrer Mestre Ribera de la capital berguedana. Foto: Pilar Màrquez Ambròs

Arxivat a