Puig-reig acull un taller de psicomotricitat vivenciada per a infants de parvulari

L'Ajuntament de Puig-reig, el Consell Comarcal del Berguedà i l’Associació Pro-Disminuïts Psíqics del Berguedà ofereixen un taller de 10 sessions en el marc de la proposta Espai Viu Inclusiu

Redacció
21 de gener del 2019
Actualitzat el 22 de gener a les 14:34h
Alumnes d'una escola posant en pràctica exercicis de psicomotricitat.
Alumnes d'una escola posant en pràctica exercicis de psicomotricitat. | Arxiu

Alumnes d'una escola posant en pràctica exercicis de psicomotricitat. Foto: Arxiu


La psicomotricitat ajuda a créixer a l'infant de manera equilibrada en totes les àrees del seu desenvolupament i és amb aquesta mirada que neix una nova activitat a Puig-reig. 
 
Des de ja fa uns anys diferents professionals de l’entitat Associació Pro-Disminuïts Psíquics del Berguedà  i l'Oficina d’Inclusió social del Consell Comarcal del Berguedà col·laboren per tirar endavant activitats inclusives, sota el títol d'Espai Viu Inclusiu. En el marc d'aquesta proposta, l’Ajuntament de Puig-reig, el Consell Comarcal del Berguedà i l’Associació Pro-Disminuïts Psíqics del Berguedà ofereixen ara un taller de 10 sessions a infants de P-3 a P-5, que es farà els dimarts del 5 de febrer al 9 d’abril, a l'espai Educa't. El taller té un cost de 50 euros per infant i compta amb el suport econòmic del consell comarcal i la Diputació de Barcelona. 

Totes les persones que estiguin interessades en apuntar-se o demanar més informació, poden fer-ho al correu electrònic espaiviu@apdpb.org. El termini d’inscripció finalitza el 25 de gener. 

Espai Viu Inclusiu va començar el seu camí oferint suport específic a infants per anar a la piscina. La iniciativa va néixer dirigida a infants escolaritzats a l’escola ordinària que, per la seva situació de mobilitat, requereixen el suport d'una fisioterapeuta per entrar a l’aigua.

Posteriorment, Espai Viu inclusiu també ha promogut l’hipoteràpia, reduint una mica la despesa per a les famílies. I seguint aquesta línia d’activitats per ajudar al desenvolupament dels infants, aquest curs s'ha ofert una activitat de psicomotricitat vivenciada, tant per als infants que presenten problemes de mobilitat com als que no, a l'Escola Sant Joan de Berga i a l'Escola de Gironella. Ha estat veient els bons resultats, que s'ha decidit oferir ara aquesta nova activitat a Puig-reig. 
Arxivat a