Aura Coronado brilla en la prova d'eslàlom al Gran Premi de la Cerdanya d'Esquí Alpí

La jove de Castellar de n'Hug ha guanyat la prova i el gironellenc Oleguer Selga del CNAM-C ha aconseguit la cinquena plaça; ambdós formaran part de l'equip català a la Copa d'Espanya

Redacció
18 de gener del 2019
Actualitzat a les 11:21h
Aura Coronado durant la competició a Masella.
Aura Coronado durant la competició a Masella. | Cedida
El darrer cap de setmana a Masella, es va disputar el 14è Gran Premi de la Cerdanya d'Esquí Alpí, amb la participació de corredors i corredores d'arreu d'Espanya i amb grans resultats pels corredors berguedans que hi van participar. A la cursa, la berguedana Aura Coronado del May Luengo Esquí Club i veïna de Castellar de n'Hug, es va proclamar guanyadora de la prova d'eslàlom.

Paral·lelament, Oleguer Selga del CNAM-C i fill de Gironella, va aconseguir la cinquena plaça.
 
Aquesta cursa, la primera de la Lliga Catalana de la categoria U14, serveix també per determinar quins esportistes formaran part de l'equip català per competir a la Copa Espanya d'Esquí Alpí. Aura Coronado de Castellar de n'Hug i Oleguer Selga de Gironella, formaran part així de l'equip català de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern arran dels resultats obtinguts. 

La primera prova de la Copa d'Espanya on participaran ambdós es celebrarà a Sierra Nevada del 18 al 20 de gener. D'aquesta manera, el Berguedà hi serà present amb els dos joves esportistes, que són també companys a l'equip de patins en línia del May Luengo Esquí Club.
 

Oleguer Selga. Foto: Cedida