El Cicle Gaudí portarà «El fotógrafo de Mauthausen» a Berga aquest dijous

La projecció tindrà lloc a dos quarts de 9 del vespre al Teatre Patronat

Redacció
16 de gener del 2019
Actualitzat a les 19:22h
«El fotógrafo de Mauthausen» arriba al Berguedà de la mà del Cicle Gaudí.
«El fotógrafo de Mauthausen» arriba al Berguedà de la mà del Cicle Gaudí. | Imatge promocional

L'actor Mario Casas protagonitza "El fotógrafo de Mauthausen", la primera pel·lícula del 2019 que el Cicle Gaudí projecta a diferents municipis de la demarcació de Barcelona, amb el suport de la Diputació de Barcelona. A Berga, la projecció tindrà lloc aquest dijous 17 de gener a dos quarts de 9 del vespre al Teatre Patronat. 
 
Amb nou nominacions als Premis Gaudí 2018, la pel·lícula dirigida per Mar Targarona es va estrenar l'octubre de l’any passat i relata la història real de Francesc Boix, un pres que treballa en el laboratori fotogràfic del camp de concentració de Mauthausen i que arrisca la seva vida per evadir uns negatius que demostraran al món les atrocitats comeses pels nazis.
 
Promogut per l’Acadèmia de Cinema Català, el Cicle Gaudí té per objectiu la difusió del cinema fet a Catalunya amb la projecció cada mes d’una estrena recent.

La ciutat es va adherir al Cicle Gaudí des de la posada en marxa del projecte l'any 2016. Des de llavors, ha acollit la projecció d'una vintena de films. El Cicle Gaudí s'ha consolidat a la ciutat amb l'impuls de l'Acadèmia del Cinema Català i la col·laboració de l’entitat 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic i l'àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga. Les sessions del Cicle Gaudí a la capital berguedana es fan el tercer dijous de cada mes, a dos quarts de 9 del vespre. El preu de l'entrada general serà de 4,5 euros, encara que hi haurà descomptes; entre d'altres, pels socis de 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic.
Arxivat a