La baganesa Rosa Castella compleix 100 anys

La berguedana ha rebut la medalla honorífica pel seu segle de vida

Redacció
16 de gener del 2019
Actualitzat a les 18:38h

Imatge de la festa d'aniversari de Rosa Castella aquest passat dilluns. Foto: Cedida


La berguedana Rosa Castella, veïna de Bagà, ha celebrat aquest dilluns un aniversari ben especial. Castella ha fet 100 anys acompanyada dels seus familiars i éssers estimats, una celebració que s'ha celebrat a la Residència Salarich Calderer, on resideix actualment. La festa ha comptat amb la presència institucional de la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps. 

La baganesa ha rebut la medalla honorífica pel seu segle de vida, tal i com han informat responsables de la Residència Salarich Calderer. A més, ha compartit un dinar de germanor i un ball amb els companys i el personal del centre. 

Rosa Castella és soltera i ha viscut sempre a Bagà. Malgrat les dificultats de l'edat, ha assegurat durant la celebració de la festa que encara se'n surt sola per fer moltes coses i que li agrada llegir i veure la televisió. Sincera i simpàtica, Rosa Castella ha agraït la companyia als companys i professionals de la residència i s'ha mostrat satisfeta per la medalla rebuda. 
 

La baganesa Rosa Castella celebra els 100 anys amb una festa. A la foto, rebent un ram de flors. Foto: Residència Salarich Calderer