La berguedana Núria Cascante venç als 10 quilòmetres de Sitges

El també atleta del JAB Guillem Fernandez ha acabat segon en categoria masculina

Redacció
15 de gener del 2019
Actualitzat a les 11:13h
Núria Cascante ha fet un temps de només 40 minuts a la prova.
Núria Cascante ha fet un temps de només 40 minuts a la prova. | JAB
La berguedana Nuria Cascante de Joves Atletes Berga (JAB) ha guanyat els 10 quilòmetres de Sitges amb un temps de 40 minuts. La prova s'ha disputat el passat cap de setmana en aquesta ciutat de costa. El vencedor en categoria masculina ha estat Marco Segura amb un temps de 35 minuts i 17 segons.

El protagonisme berguedà no ha estat només de Cascante. Així doncs, el també atleta del JAB Guillem Fernandez ha acabat segon, Francesc Galera ha estat vuitè i Bernat Tresa cinquanta-dosè. 

També s'ha disputat a Sitges la Mitja Marató amb triomf de Josep Arnal, amb un temps d’1 hora 8 minuts i 40 segons, i Gisela Carrión, amb un temps d’1 hora 19 minuts i 1 segon. En aquest cas, pel que fa a la participació d'atletes berguedans, cal destacar la cinquena posició d'Anna Garcia (JAB) amb un temps d'1 hora 27 minuts i 11 segons. El berguedà Josep Lluís Carrasco (JAB) ha fet un temps d'1 hora, 38 minuts i 23 segons, a més de mitja taula. 

La Mitjà Marató de Sitges ha reunit a 1.725 atletes d'arreu mentre que la prova dels 10 quilòmetres ha aplegat a 791 atletes. Tant aquesta prova com els 10 quilòmetres de Sitges són dues curses organitzades per l'Ajuntament de Sitges i Zona Vip Events, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana d'Atletisme i el patrocini de Allianz, Ànecblau, Intersport Quinze i Sports Bar Sitges.