Cultura

Més de 30.000 alumnes del Bages, del Berguedà i del Moianès han participat a «Anem al teatre»

Fins al mes de maig el programa ofereix 463 funcions de teatre, música, dansa i circ

per Redacció, 14 de gener de 2019 a les 16:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Una de les sessions del projecte «Anem al teatre», de la Diputació de Barcelona Foto: Diputació de Barcelona


Després de les vacances de Nadal es reprenen les sortides dels estudiants als teatres municipals que acullen les funcions del programa Anem al Teatre de la Diputació de Barcelona. Durant el curs 2017-2018, un total de 30.770 alumnes del Bages, Berguedà i Moianès van participar en aquest programa.


Fins al mes de maig el programa Anem al Teatre ofereix 463 funcions de teatre, música, dansa i circ a més de 96.000 alumnes d'educació infantil, primària i secundària de la demarcació de Barcelona.

Al programa Anem al Teatre hi ha un total de 155 municipis adherits, amb 364 centres docents participants. Durant el curs 2017-18, un total de 90.737 espectadors de tota la demarcació van participar al programa.

Aquest mes de gener s'ofereixen una quarantena de funcions de vuit espectacles diferents com ara La rateta que escombrava l'escaleta per la Cia Festuc Teatre a Vilafranca del Penedès; El petit elefant del Centre de Titelles de Lleida a Berga, Cardona, Castellterçol, Sant Fruitós de Bages i Sant Joan de Vilatorrada o La gallina dels ous d'or de Zum-Zum Teatre a Argentona, Mataró, Premia de Mar i Vilassar de Mar, entre altres muntatges.

L'objectiu de la iniciativa és contribuir a educar la sensibilitat artística dels infants i joves i reforçar les polítiques educatives i culturals dels ajuntaments. El programa Anem al Teatre està implantat a diferents comarques de la demarcació –Alt Penedès, Anoia, Bages, Berguedà, Moianès, Garraf, Maresme i Osona-  A la resta del territori la Diputació de Barcelona dona suport als ajuntaments que organitzen programes propis similars.


Anem al Teatre és un programa de la Diputació de Barcelona fruit de la col·laboració entre les Gerències de Cultura i Educació i que compta amb la plena col·laboració dels ajuntaments participants.

 

Participació