S'obren les inscripcions de la Berga Trail 2019

L'objectiu de la prova que organitzen els Mountain Runners és convertir el segon cap de setmana de juny en una autèntica festa del trail running al Berguedà

Redacció
14 de gener del 2019
Actualitzat a les 12:17h
Imatge d'arxiu de la Berga Trail.
Imatge d'arxiu de la Berga Trail. | Marc Elias
El cap de setmana 8 i 9 de juny de 2019 es portarà a terme una nova edició de la Berga Trail - Gran Premi Diputació de Barcelona. Aquest esdeveniment esportiu, organitzat per l'Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà juntament amb l’Ajuntament de Berga, es renova per tal de seguir sent referent en les curses de muntanya d’arreu del país, especialment en la seva cursa estrella: la Berga Trail Sky Marathon, altrament coneguda com la marató de muntanya de Berga. El període d'inscripció per a les curses de la Berga Trail ja és obert;  cadascú pot apuntar-s'hi i trobar més informació sobre els terminis dirigint-se al web de la prova. 

A banda de canviar radicament la imatge de la cursa, donant-hi un aire totalment nou, la novetat més destacable d'enguany d'aquesta cursa organitzada pels Mountain Runners del Berguedà és que les curses Berga Trail Sky Marathon (43 quilòmetres i 3.240 de desnivell positiu), Berga Trail Sky Race (25 quilòmetres i 1.880 metres de desnivell positiu) i Berga Trail Express (14 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell positiu) es disputaran el dissabte 8 de juny i la d'infants, la Berga Trail Kids que queda inclosa dins el circuit Catalonia Kids Cup, es disputarà diumenge dia 9 de juny.

D'aquesa manera, els organitzadors creuen que, al voltant d’aquestes curses, hi haurà moltes més activitats. L'objectiu és convertir el segon cap de setmana de juny en una autèntica festa del trailrunning al Berguedà.

La darrera gran diferència respecte les edicions anteriors és que els qui aconsegueixin acabar la Berga Trail Sky Marathon obtindran 3 punts ITRA de l'Associació Internacional de Trail Running, mentre que els qui arribin a la línia de meta de la Berga Trail Sky Race obtindran 1 punt ITRA. Els punts ITRA són necessaris per inscriure's a proves de Trail Running a nivell internacional. 
Arxivat a