Municipis

L’Ajuntament de Gironella renova els tancaments de l’Escola Sant Marc de Cal Bassacs

L'edifici, que data dels anys 70, tenia encara els tancaments originals i que no tenien ni aïllament tèrmic ni tampoc el sistema de doble vidre de seguretat

per Redacció , Berga, 11 de gener de 2019 a les 12:36 |
Els nous tancament permeten millorar l’eficiència energètica de l'Escola Sant Marc. | Ajuntament de Gironella
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Gironella ha substituït els tancaments exteriors de l’Escola Sant Marc de Cal Bassacs, aprofitant les vacances de Nadal, per tal de millorar l'eficiència energètica de l'edifici. L'edifici, que data dels anys 70, tenia encara els tancaments originals i que no tenien ni aïllament tèrmic ni tampoc el sistema de doble vidre de seguretat.
 
Aquests nous tancaments, d'alumini i amb doble vidre, també han permès millores estètiques, ja que disposen en els envidraments les seguretats dels vidres laminars i s’han pogut eliminar les reixes metàl·liques existents, donant així major lluminositat a les aules.
 
L'alcalde del municipi i regidor d'Ensenyament, David Font, ha destacat que aquesta actuació era necessària per millorar l’eficiència energètica del centre i ha permès tenir unes aules amb més llum, i obertes amb l’entorn, així com també formen part de les actuacions de millora constants que es fan en centres educatius perquè els alumnes hi estiguin en condicions més favorables.
 
En total, s’han canviat 70,30 metres quadrats de tancaments, el que equival a 13 finestres, i ha tingut un cost de 26.931,45 euros. 

 

Participació