Berga reconeix la tasca de l'interventor Florenci Torrents que es jubila després de nou mandats

Després de més de 30 anys, Torrents ha viscut aquest dijous el seu últim ple municipal

10 de gener del 2019
Actualitzat el 11 de gener a la 13:47h
L'interventor Florenci Torrents es jubila després de nou mandats treballant a l'ajuntament.
L'interventor Florenci Torrents es jubila després de nou mandats treballant a l'ajuntament. | Pilar Màrquez Ambròs
El primer ple ordinari de l'any ha acabat amb un emotiu comiat: el de l'interventor Florenci Torrents que es jubila després de nou mandats treballant al consistori. Aquest ha estat el seu últim plenari. L'alcalde accidental, Oriol Camps, i el regidor d'Hisenda, Francesc Ribera, li han dirigit unes paraules d'agraïment en nom de tot l'equip de govern al final de la sessió. "He tingut la sort de treballar amb vostè i vull agraïr-li tots aquests anys de dedicació a l'ajuntament. No se m'acudiria com millorar el nivell professional i humà i, per tant, vull agraïr-li les facilitats i la paciència", ha expressat el regidor Ribera.

"Tinc la certesa que tot el que té cabuda als ordinadors de serveis econòmics és menys de tot allò que vostè guarda al cap, la pèrdua serà notable", ha afegit Francesc Ribera. "Si pogués fer que no es jubilés, li garanteixo que es quedaria", ha bromejat al final aquest regidor. 

El comiat de Florenci Torrents ha rebut els aplaudiments de tots els grups municipals. Després, també el secretari Toni Pérez, ha dirigit unes paraules i ha donat les gràcies per la feina feta al seu company de taula.

Davant de les mostres d'escalf, Florenci Torrents ha agafat el micròfon per recordar breument la seva trajectòria al consistori. Torrents ha assegurat que, com a interventor, sempre ho ha fet tan bé com ha sabut i que ha procurat tenir una bona relació amb companys i càrrecs electes. També ha detallat que ha estat nou legislatures treballant a l'ajuntament, més de tres dècades d'experiència laboral a la casa consistorial berguedana. Els aplaudiments l'han acompanyat en acabar. Un cop amb el ple finalitzat ha rebut els millors desitjos per a la jubilació d'alguns dels regidors del govern i de l'oposició. 
 

Aplaudiments per Florenci Torrents en acabar el plenari. Foto: Pilar Màrquez Ambròs

Arxivat a