VÍDEO George Freginald explica «la vertadera» història dels Premis Gaudí

Redacció
08 de gener del 2019
Actualitzat a les 21:27h
George Freginald als Premis Gaudí.
George Freginald als Premis Gaudí.

 
Us heu preguntat mai per què els premis de l’Acadèmia del Cinema Català es diuen "Premis Gaudí"? "Què va fer Antoni Gaudí que no sapiguem? I si no ho va fer ell, qui va fer-ho en el seu nom?". El popular músic i compositor George Freginald assegura saber "la veritat" sobre els premis i ara està disposat a revelar-la. "Hi ha moltes coses guais que no sabeu!", assegura l’aclamat cantautor. Per exemple, ens explica que les estatuetes dels guardons amaguen un forat secret. "No són estatuetes carallot! Són flautes i sonen com angelets evangèlicals!", exclama amb la mirada esbiaixada i deixant un intens plugim de saliva. 
 
Si teniu curiositat històrica i us engresca l’enfolliment gloriós, aquest (fals) documental és per vosaltres! Després d’això, no tornareu a veure el cinema de la mateixa manera...

Entre els personatges que hi apareixen, cal destacar noms com Quim Masferrer, Itziar Castro, Isabel Coixet, Adrian Grösser, entre altres. Per sorpresa, George Freginald també es va trobar amb el periodista berguedà Abraham Orriols.