S'obre el termini per presentar les propostes de cartells de Patum

El cartell guanyador es farà públic el 17 de maig

Redacció
04 de febrer del 2015
Actualitzat a les 12:20h
L'Ajuntament de Berga i el Patronat Municipal de la Patum han obert el termini perquè tothom qui ho vulgui, pugui participar al concurs de cartells de la Patum 2015 presentant la seva proposta. Es tracta del 41è concurs que es fa, amb un premi de 500 euros pel guanyador. Com sempre, la millor obra serà la que anunciarà les Festes de Corpus 2015. 

Els participants poden presentar els cartells fins el 20 de març a les 14.00 hores a l'Oficina de Turisme de Berga, data a partir de la qual un jurat procedirà a seleccionar-ne de tres a cinc. Aquests treballs, seran exposats entre el 29 de març i el 12 d'abril a la mateixa oficina perquè tothom qui ho desitgi pugui votar el cartell que més li agradi. Aquestes votacions seran unipersonals amb previ registre.

Finalment, el 17 de maig, just després del Ple Extraordinari de l'Ascensió, es farà públic el cartell guanyador. Pel que fa al jurat, estarà format pel regidor de la Patum, Àngel Guiu; el guanyador del concurs l'any passat, Albert Escánez; el dissenyador industrial Daniel Massana; el vestidor de Plens Antolí Barra; l'arquitecte Josep Xoy; la pintora Teresa Orriols, i el membre de la Col·lecció Testimoni de la Caixa i guanyador del concurrs els anys 1975 i 1988, Climent Vilella.
 

Bases del concurs de cartells de la Patum 2015

Arxivat a