Així va ser la cavalcada de Reis de Casserres abans de la tornada de Ses Majestats a Orient

També l'Ametlla de Merola, a Puig-reig, i Espinalbet, a Castellar del Riu, reben els Reis un dia després de l'habitual, el 6 de gener

Redacció
07 de gener del 2019
Actualitzat a les 17:21h

Cavalcada de Reis de Casserres, ahir. Foto: Miquel Puig Pey/Cedida


Casserres és un dels pocs llocs del Berguedà que fa la cavalcada de Reis el 6 de gener, justament quan Ses Majestats es disposen a tornar a casa. Enguany, la visita dels Reis al poble ha tornat a ser una ocasió lluïda i una oportunitat perquè nens i nenes d'altres municipis de la comarca tornessin a veure els tres personatges màgics abans d'emprendre el camí a l'Orient i un cop, la majoria, ja havien rebut tots els seus regals. Les carrosses van arribar-hi portades per tractors i seguint un estel lluminós. 

A Casserres la comitiva de Reis d'Orient i patges va estar acompanyada, a més, de la Banda de Cornetes i Tambors del Poble. La rua va recórrer diversos carrers del municipi, repartint caramels, i va entregar els regals a la multitud de nens i nenes que els esperaven de feia estona a la plaça de Santa Maria, amb l'organització de l'Ajuntament de Casserres i de la Comissió de Reis. 

També l'Ametlla de Merola, a Puig-reig, i a Espinalbet, a Castellar del Riu, reben els Reis un dia després de l'habitual, el 6 de gener. Els nens i nenes d'aquestes poblacions han acomiadat la festivitat de Reis rebent més regals de mà de Ses Majestats.