Xavi Tomasa i Anna Garcia guanyen la tercera Cursa de Reis de Sant Julià de Cerdanyola

Es tracta d'una de les primeres proves esportives de l'any al Berguedà

Redacció
07 de gener del 2019
Actualitzat a la 13:19h
Xavi Tomasa i Anna Garcia han estat els guanyadors de la Cursa de Reis de Sant Julià de Cerdanyola.
Xavi Tomasa i Anna Garcia han estat els guanyadors de la Cursa de Reis de Sant Julià de Cerdanyola. | Cursa de Reis de Sant Julià de Cerdanyola/Facebook
El berguedà Xavi Tomasa del Club Atlètic Calatayud i Anna Garcia de Joves Atletes de Berga (JAB) han estat els guanyadors d'una de les primeres proves esportives de l'any al Berguedà, la Cursa de Reis de Sant Julià de Cerdanyola. 

El podi masculí de la Cursa de Reis l'han completat Roger Camprubí del Club Atlètic Berga i Marc Serrallonga de Go-Extrem. D'altra banda, al podi femení hi han figurat, en segona posició, Marta Palau del Club d'Orientació Berguedà (COB) i, en tercer lloc, Vanesa Chirveches de Joves Atletes de Berga (JAB). La Cursa de Reis a 1.000 metres d'altitud i amb un circuit complicat per la seva irregularitat ha acollit més d'un centenar de corredors que han gaudit de la prova. La cursa, organitzada pel JAB i per l'Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola, s'ha celebrat dissabte 5 de gener al matí en un ambient festiu i bon nivell dels participants.

Els primers classificats han rebut el trofeu Fia-faia, la corona guanyadora i un tortell de Reis. Així mateix, també hi ha hagut regals per a tots els participants i una xocolatada. També s'ha fet una caminada i s'han organitzat curses infantils de 1.000 i 1.500 metres.