Els patges reials visiten l'eix comercial del carrer del Roser i el Passeig de la Pau

Berga tanca aquest pròxim cap de setmana l'ampli programa d'activitats nadalenques dirigides sobretot a nens i nenes que va encetar a principi de desembre

Redacció
03 de gener del 2019
Actualitzat a les 20:24h
Dos patges de l'eix Tres Branques en una botiga de la plaça dels Països Catalans aquesta tarda.
Dos patges de l'eix Tres Branques en una botiga de la plaça dels Països Catalans aquesta tarda. | NacióBerguedà
Berga tanca aquest pròxim cap de setmana l'ampli programa d'activitats nadalenques dirigides sobretot a nens i nenes que va encetar a principi de desembre. Els patges reials han visitat aquest dijous a la tarda la plaça dels Països Catalans on han recollit les cartes dels més petits i on s'ha viscut un entretingut espectacle teatral.

La iniciativa de l'eix Tres Branques de Berga Comercial es repetirà demà divendres al passeig de la Pau, d'11 del matí a 1 del migdia.
 

Els dos patges de l'eix Tres Branques amb cartes dels nens i nenes. Foto: NacióBerguedà
 

A les 6 de la tarda d'aquest divendres, a la plaça de les Fonts, també es viurà un espectacle de carrer que organitza Berga Comercial, amb el sorteig d'una Nintendo Switch entre tots aquells que hagin participat a l'activitat "L'element discordant" dels comerços de la ciutat. La proposta tractava d'identificar l'element que no encaixava en cada aparador per tal de participar en la rifa dels botiguers. 

Les propostes impulsades pel teixit associatiu i comercial han inclòs, durant bona part del desembre i principis de gener, tallers, contes, un planetari, concerts, artesania i esdeveniments esportius com la cursa de Sant Silvestre. Però també tradicions com els Pastorets o la cavalcada de Reis, que se celebrarà justament aquest dissabte 5 de gener, amb sortida a la plaça Gernika a dos quarts de 6 de la tarda

Representacions dels Pastorets 
 
El Teatre Municipal i el Teatre Patronat de Berga apugen el teló cada Nadal per acollir les representacions de Pastorets interpretades per diverses entitats teatrals i entitats juvenils d'educació en el lleure. La Farsa, que representa l'obra "El Bressol de Jesús" de Serafí Pitarra al Teatre Municipal, encara té per endavant dues representacions dels seus Pastorets, el 6 i el 13 de gener. Els tiquets poden comprar-se a taquilla o al web de l'entitat. D'altra banda, el Teatre Patronat acull Pastorets Infantils, dissabte 12 i diumenge 13 de gener, a dos quarts de 6. Les entrades d'aquest espectacle nadalenc interpretat per nens i nenes es poden comprar a [email protected] o al 630969856. 


Ja saps quin serà el recorregut de la cavalcada de Reis a Berga?