Pluja de medalles per a Àneu Ferrer als campionats de Catalunya d’hivern de natació

La berguedana ha tancat l'any amb una molt bona actuació a Sabadell i també amb una bona participació del seu equip a la Copa d'Espanya segona divisió, a Castelló

Redacció
03 de gener del 2019
Actualitzat a les 14:20h
Àneu Ferrer en una imatge d'arxiu.
Àneu Ferrer en una imatge d'arxiu. | Cedida
La nedadora berguedana Àneu Ferrer ha tancat l'any amb una molt bona actuació als campionats de Catalunya d'hivern de natació  que van celebrar-se a finals del mes de desembre, a Sabadell, en categories infantils i júniors. Ferrer va aconseguir fins a nou medalles, cinc a nivell individual i quatre en els relleus.

Àneu Ferrer que aquest curs esportiu competeix amb el VIC ETB va assolir la plata individual, de la seva edat, en els 50 metres i els 100 metres esquena i en els 100 metres papallona. Així mateix, va obtenir la medalla de bronze en els 200 metres esquena i en els 200 papallona.  

Pel que fa a les proves de relleus, la berguedana va rebre l'or en els 4x100 estils i la plata en els 8x50 estils, els 4x100 lliures i els 4x200 lliures. Els bons resultats donen confiança a la berguedana per continuar competint amb el club osonenc durant el 2019. De fet, l'equip femení del CN Vic ETB, del qual Àneu Ferrer forma part, ha participat també per acabar l'any, i amb molts bons resultats, a la copa d’Espanya segona divisió, a Castelló. L'equip ha quedat onzè dels setze equips que formen la segona divisió espanyola. 
 

Equip femení del CN Vic ETB en el qual participa Àneu Ferrer. Foto: CN VIC ETB