Castellar de n'Hug fa actuacions de millora en dos vials interiors

Es tracta del tram que uneix el barri de la Ribera i de l'Arola, que ha suposat l'adequació del ferm; i de la carretera d'accés a l'antic camp de futbol

Redacció
02 de gener del 2019
Actualitzat a les 17:57h

L'Ajuntament de Castellar de n'Hug ha finalitzat les obres de millora de l'asfalt al barri de la Ribera. Foto: Aj. Castellar de n'Hug
 

L'Ajuntament de Castellar de n'Hug ha enllestit aquest desembre les obres de millora de l'asfalt al vial que uneix els barris de la Ribera i de l'Arola. Es tracta d'un tram d'un quilòmetre i mig. L'actuació ha costat 38.000 euros, una xifra que el consistori ha pagat amb fons propis. A més, el consistori també ha procedit a l'asfaltatge i instal·lació de baranes de seguretat a la carretera d'accés a l'antic camp de futbol. Un projecte, aquest darrer, que ha estat subvencionat amb una ajuda de 48.000 euros del departament de Governació de la Generalitat i que s'emmarca en les accions complementàries de la futura Via Blava del Llobregat.

El consistori preveu rebre finançament per construir un aparcament d'autocaravanes a l'antic camp de futbol en un futur pròxim. 
 
Segons ha explicat l'alcalde Salvador Juncà, les obres al vial que uneix la Ribera i l'Arola s'han fet per millorar-ne l'estat del ferm. El tram en el qual s'ha actuat estava en mal estat i acumulava forats per culpa del desgast i les glaçades i nevades dels últims hiverns.