La Fira de Reis de Casserres tornarà a omplir el centre del poble d'artesania i bestiar

La mostra es farà dissabte 5 de gener abans que milers de nens de tot el país celebrin la nit més màgica de l'any

Redacció
02 de gener del 2019
Actualitzat a la 13:44h
Carruatge d'animals a la Fira de Reis de Casserres.
Carruatge d'animals a la Fira de Reis de Casserres. | Aida Morales/Arxiu
El proper dia 5 de gener al matí tornen la Fira de Reis i la 8a Mostra Ramadera de Casserres. L'organització de l'activitat anirà a càrrec de l'Associació de Comerciants de Casserres i d'Amics Ramaders, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Casserres. La cita començarà de bon matí, a les 8, amb un esmorzar popular en benefici de la Marató de TV3. A les 9, la Fira de Reis obrirà portes amb parades de productes artesans, comerços locals, productes de quilòmetre zero i parades del sector agroalimentari. A aquella hora també obrirà la mostra ramadera amb animals provinents d'explotacions del municipi i rodalies, així com maquinària agrícola. 

A les 10 del matí hi haurà una exhibició de treballs amb forja al centre de la plaça de Santa Maria de Casserres i, més tard, al llarg del matí, exhibició de treballs agrícoles amb cavalls, a càrrec de Jordi Terrazas, al camp de l'estanc, al costat de la peixateria del poble. 

D'altra banda, a la 1 de la tarda, se sortejarà el rebost dels comerciants de Casserres amb tres lots diferents. Tots els productes del rebost són cedits per establiments associats. També entrarà en sorteig un pernil de l'agrupació Amics Ramaders de Casserres. La venda de tiquets per participar-hi es farà durant tot el matí de la fira. La Fira de Reis i la Mostra Ramadera finalitzaran a dos quarts de 2 de la tarda. 
 

Fira de Reis de Casserres. Foto: Aida Morales/Arxiu

Arxivat a