Creu Roja Joventut aconsegueix 342 regals per als nens del Berguedà

El repartiment dels presents a 115 nens i nenes es farà als municipis de Gironella, Puig-reig, Bagà, Cercs, Montmajor, Guardiola, Borredà i la Pobla de Lillet | Els tallers solidaris que s'han fet a Gironella han aconseguit recaptar 2.025 euros i han mobilitzat 250 persones

Redacció
31 de desembre del 2019
Actualitzat a la 13:44h

Magatzems de Creu Roja Berguedà. Foto: Creu Roja Berguedà


Un total de 115 de nens i nenes del Berguedà rebran regals la nit de Reis gràcies a Creu Roja Joventut, segons han informat responsables de l'entitat. En concret, seran 342 jocs i joguines educatius i material escolar que es distribuiran entre les famílies que ho necessitin, seleccionades pels Serveis Socials municipals i el Consell Comarcal del Berguedà. 
 
El repartiment es farà als municipis de Gironella, Puig-reig, Bagà, Cercs, Montmajor, Guardiola, Borredà i la Pobla de Lillet. A la capital, Berga, la campanya de Reis és responsabilitat de Càritas. 
 
Tallers solidaris
 
A més, els quatre tallers solidaris que s'han fet a Gironella durant els mesos de novembre i desembre han aconseguit mobilitzar 250 persones. S'hi han inscrit 225 alumnes i hi han participat 25 persones de voluntariat, entre membres de Creu Roja Berguedà, Creu Roja Joventut i els monitors dels tallers, que n'han format part de forma desinteressada. En total, s'han pogut recollir 2.025 euros. 
 
En concret, durant els tallers, s'han fet tallers de zumba amb Alter Sport i Kambüa, ioga per a nadons amb Gemma Estrada, un taller de cuina de Nadal amb el xef del restaurant Terra de Berga, Pere Venturós; i un tast de vins amb la periodista i sommelier Sílvia Culell. La campanya de tallers solidaris es va presentar amb una festa a Gironella amb la pallassa Trafàlgar i la il·lustradora Bernadette Cuxart.