Una fundació privada atorga beques per a estudiants de l'àrea de la Masella, incloent-hi Bagà

La dotació total de les 20 beques és de 40.000 euros

Redacció
28 de desembre del 2018
Actualitzat a les 19:53h
Bagà.
Bagà. | Turisme Bagà

La Fundació Privada Bosch Aymerich convoca 20 beques per a cursar estudis de cicles de grau mitjà o superior i estudis universitaris de grau a les quals poden presentar-se estudiants de Bagà i de diversos municipis de la Cerdanya (Alp, Das i Urús) de l'àrea de l'estació d'esquí de Masella. En concret, aquestes beques es convoquen per cursar cicles de grau mig, superior i graus universitaris, amb una assignació de 2.000 euros/beca.
 
Aquesta convocatòria contempla totes les àrees de coneixement i està dirigida a totes aquelles persones que en el curs 2018-19 vulguin cursar algun dels estudis esmentats anteriorment i que compleixin amb els requisits establerts més endavant.
 
Les beques van destinades a despeses relacionades amb els estudis en concepte de matrícules, manutenció, desplaçaments, material docent, llibres, entre altres. L’import atorgat es farà en un únic pagament als beneficiaris, descomptant la retenció corresponent segons legislació aplicable, la setmana següent de l'acte de lliurament de les beques el dia 16 de febrer de 2019.
 
La convocatòria s’obre el dia de la seva publicació al taulell d’anuncis de cada ajuntament i el lliurament de la documentació als respectius consistoris finalitza el dia 25 de gener del 2019, a les 2 de la tarda. La dotació total de les 20 beques és de 40.000 euros.