La il·lusió dels més petits, protagonista als Pastorets infantils d'aquest cap de setmana

116 nens i nenes d'entre 5 i 12 anys, tornaran a posar-se a la pell d'un personatge, ja sigui ballant o interpretant qualsevol dels papers que intervenen en l’espectacle que es fa al Teatre Municipal

Redacció
28 de desembre del 2018
Actualitzat a les 19:59h
Una de les escenes dels Pastorets infantils de Colònies a Borredà.
Una de les escenes dels Pastorets infantils de Colònies a Borredà. | Colònies a Borredà
Abans d'acabar l'any, i com cada Nadal, el grup Colònies a Borredà torna a portar a l'escenari del Teatre Municipal de Berga les representacions dels Pastorets infantils, que es podran veure aquest dissabte i diumenge a partir de les 6 de la tarda. En total, 116 nens i nenes d'entre 5 i 12 anys, tornaran a posar-se a la pell d'un personatge, ja sigui ballant o interpretant qualsevol dels papers que intervenen en l’espectacle. Dos mesos intensos d’assajos culminen així aquest cap de setmana amb dues representacions al Teatre Municipal de Berga amb una duració d’una hora i mitja. 
 
Àngels pintors de núvols, Reis que busquen l’estel, uns romans exigents, uns dimonis entremaliats, i uns pastors molt eixerits, assagen aquests dies amb molta il·lusió i ganes per obtenir uns bons resultats sobre l’escenari.

Rere els decorats, papers i attrezzo, un sol objectiu: "transmetre i fer conèixer la tradició dels pastorets entre els més petits, i passar una bona estona fent nous amics durant les vacances de Nadal", segons n'han explicat els responsables. 

Des de principis dels anys 80 que el Grup Colònies a Borredà sempre ha tingut una relació molt estreta amb els Pastorets infantils. Primer al Teatre Patronat, amb el Belluguet i el Bieló, i després al Teatre Municipal, sense oblidar els tres anys de Pessebre Vivent al Parc del Lledó, degut a les obres de rehabilitació del teatre. En tot aquest temps, s'han anat interpretant diversos textos: el text de mossèn Armengou, barreges de diferents autors, l'obra "Hem vist l’estel" de Jaume Huch, el text dels Pastorets de Joan Salvador i l'actual, anomenat "Uns Pastorets Infantils", que és un text propi que s'adapta cada any segons la participació, perquè tothom hi pugui tenir cabuda.

Les entrades per veure la representació ja són a la venda a través de la pàgina web www.coloniesaborreda.cat. El dia de funció es podran adquirir també una hora abans a la guixeta del Teatre Municipal de Berga. 
 

Nens i nenes d'entre 5 i 12 anys, participen a l'obra, ballant o interpretant qualsevol dels personatges. Foto: Colònies a Borredà