Les tres millors fotografies d'Instagram de la Corrida de Puig-reig

Albert Codina, Júlia Abayà i Roger Genescà són els guanyadors del segon concurs

Redacció
02 de febrer del 2015
Actualitzat a les 17:48h
576_1422893671ROGER_GENESCA_(1)
576_1422893671ROGER_GENESCA_(1)
El segon concurs d'Instagram de la Corrida de Puig-reig ha tingut l'èxit desitjat pels organitzacions en la seva segona edició. Segons han precisat, s'han presentat gairebé 300 fotografies, un nombre molt notable que consolida el concurs i que assegura fer-lo extensiu de cara als propers anys. 

D'entre totes les fotografies rebudes, només s'han seleccionat aquelles que estaven dins dels paràmetres establerts, és a dir, etiquetades correctament amb el hashtag#lacorridapuigreig15, durant els dies 17 i 18 de gener. D'altra banda, cada fotografia podia optar a una de les tres categories, la de raid o rodeo, la de passacarrers i la de curses de cavalls. 

Així doncs, després de valorar totes les participacions, el jurat ha decidit premiar Albert Codina (@geniku), Júlia Abayà (@xulia_42) i Roger Genescà (@rgenesca) per a cadascuna de les tres categories, respectivament. Els tres guanyador podran recollir el premi, que consisteix en una panera de productes de la Corrida i d'un miniàlbum personalitzable d'Instagram, aquest proper diumenge 8 de febrer en un acte a la Sala de la Creu de Puig-reig.

 

Premi a la millor fotografia del raid/rodeo i el seu entorn Foto: Albert Codina (@geniku)

 

Premi a la millor fotografia del passa carrers Foto: Júlia Abayà (@xulia_42)

 

Premi a la millor fotografia de les curses de cavalls Foto: Roger Genescà (@rgenesca)

Arxivat a