Beques

La berguedana Raquel Ortega rep la beca de la Fundació Serra com a estudiant d'Educació

El lliurament d'un taló equivalent als 4.000 euros de l'ajuda s'ha fet a la sala de sessions de l'Ajuntament de Berga

per Redacció, Berga | 18 de desembre de 2018 a les 12:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Raquel Ortega amb membres de la Fundació Serra. Foto: Cedida


La jove berguedana Raquel Ortega ha rebut la beca de magisteri que atorga cada any la Fundació Serra de Berga. A Raquel Ortega, que actualment cursa assignatures de 2n i 3r del grau d'Educació, se li ha lliurat un taló per valor de 4.000 euros en un acte celebrat divendres passat a la capital berguedana. El lliurament de la beca s'ha fet a la sala de sessions de l'Ajuntament de Berga amb la presència de la presidenta del patronat de la Fundació Serra, l'alcaldessa inhabilitada Montse Venturós. L'ajuda a Ortega es renovarà el 2019 si cursa els estudis actuals amb aprofitament. 


El Patronat de la Fundació Privada Serra convoca anualment beques per a nois i noies nascuts a Berga. D'acord amb el que preveuen els estatuts de la Fundació, els sol·licitants han d’estar matriculats en estudis de grau o llicenciatura en Química i estudis de grau en Educació. Aquest any la beca relativa als estudis de Química ha quedat deserta per manca d'aspirants.

 

Participació