Cursa nocturna infantil contra el càncer a Berga

L'activitat en benefici de la Marató de TV3 i amb una cinquantena de participants ha estat organitzada per l'Escola de Trail dels Mountain Runners i el Consell Esportiu del Berguedà

Redacció
18 de desembre del 2018
Participants a la cursa infantil nocturna.
Participants a la cursa infantil nocturna. | Cedida
Les curses infantils solidàries nocturnes de l'escola de Trail dels Mountain Runners del Berguedà s'han viscut el passat cap de setmana a Berga en un ambient festiu i nadalenc en benefici de la Marató de TV3. Una cinquantena de nens i nenes van participar dissabte en l'activitat amb distàncies de fins a 1.500 metres pel nucli urbà. Enguany, a diferència d'altres edicions, no s'ha dut a terme la caminada nocturna per Queralt, però l'encantador recorregut pel centre de la capital berguedana ha continuat donant un caràcter especial a les curses escolars. 

L'organització, a càrrec del Consell Esportiu del Berguedà i l'Escola de Trail dels Mountain Runners, ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Berga i l'AMPA de l'Escola Vedruna. Gràcies a la participació de tothom, s'ha pogut contribuir a la Marató de TV3 amb 131 euros que aniran destinats a la investigació contra el càncer, segons han informat fonts de l'organització. 
 
El Consell Esportiu del Berguedà es prepara ara per iniciar a mitjan gener el programa Esport Blanc Escolar per als alumnes de 3r i 4t dels diferents centres educatius de la comarca, mentre que el 27 de gener se celebrarà el cros de Casserres. 
Arxivat a