Les AMPA del Berguedà recapten 3.490 euros per la Marató amb la venda d'angelets fets a mà

Pares, mares, alumnes i comunitat educativa van posar dissabte a la venda 1.500 figures fetes a mà

Redacció
17 de desembre del 2018
Actualitzat a les 21:29h

'Angelets per la Marató' ha estat una iniciativa de diferents AMPA de Berga i Avià. Foto: Escola Xarxa/Twitter


Les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) del Berguedà que han posat a la venda angelets fets a mà coincidint amb la Marató de TV3 i han aconseguit recaptar 3.490,85 euros, segons han informat fonts de les entitats. Les AMPA de les escoles de La Valldan, Vedruna, Xarxa i Sant Joan, totes de Berga, i també la de Santa Maria d’Avià van posar a la venda dissabte fins a 1.500 angelets en les parades que van col·locar durant bona part del dia a la plaça de Sant Joan i al passeig de la Indústria. També se'n van vendre al concert d'hivern de l'Escola Municipal de Música. El resultat és una dada molt positiva que els permet col·laborar de la millor manera possible en la Marató d'enguany, dedicat a la investigació sobre el càncer.

En la iniciativa també s'hi ha implicat l'AMPA de l'Escola de la Llar Santa Maria de Queralt, Ginkgo APAC Berguedà, l'Escola Municipal de Música de Berga i Òmnium del Berguedà. Els angelets s'han venut a un preu de 2 euros cadascun, segons ha explicat la presidenta de l'AMPA de l'escola de Sant Joan, Arantza Rey. Escoles, mestres, pares i alumnes, del més gran al més xic, han col·laborat en la iniciativa i s'han implicat amb molta il·lusió al projecte. 

Les AMPA de les escoles berguedanes han tirat endavant un any més aquest projecte anomenat "Angelets per la Marató", que de nou ha estat possible gràcies a la participació de nens i nenes i comunitat educativa en la confecció artesanal d'angelets solidaris.