La Fireta porta 2.000 visitants a la Torre de l'Amo en la seva setena edició

La directora de la mostra, Esther Barniol, assegura que la valoració final dels expositors ha estat molt positiva

17 de desembre del 2018
Actualitzat a les 17:00h
Assistents a la Fireta.
Assistents a la Fireta. | Twitter/David Font
La Torre de l'Amo de Viladomiu Nou ha estat aquest cap de setmana l'escenari de la setena edició de la Fireta dedicada als productes fets a mà, assolint més de 2.000 visitants. La cita ha acollit 22 expositors, un espai de jocs cedit per la llibreria Guinó i 9 envelats de productes agroalimentaris, a més de food trucks i música. La directora de la Fireta, Esther Barniol, ha explicat a NacióBerguedà que la valoració final dels expositors d'enguany ha estat molt positiva i ha recordat que aquesta és la segona vegada que la mostra visita aquest espai de Viladomiu. "És un lloc molt ben valorat per a tothom i que té molt bona acollida", ha assegurat Barniol.  

Entre l'oferta que s'ha pogut trobar a la Torre de l'Amo s'hi ha pogut comptar roba, joieria, papereria o objectes de regal, entre altres, molts d'ells elaborats amb productes naturals. A l'exterior, els visitants han pogut tastar articles de productors com formatges Cuirols, la Magrana, Masia Fontirons o Sherbet o fer el vermut i escoltar música gràcies a la proposta de Vermúsic. Esther Barniol ha detallat que l'afluència de visitants de diumenge al matí ha doblat la de dissabte, malgrat que va ser un dia plujós que va apaivagar l'èxit de la proposta d'agroproductes a l'exterior a la Torre. "Tot i així, molta gent va poder-ne gaudir amb paraigües", ha matisat Esther Barniol. 

De cara l'any 2019, l'Ajuntament de Gironella i els impulsors de la Fireta treballen per organitzar la mostra en un lloc diferent del teixit industrial que encara no s'ha avançat. El que és segur és que aquesta mostra nadalenca retornarà al Berguedà amb noves propostes. 
 
Arxivat a