Les entitats esportives de Casserres estrenaran himne en la jornada solidària per la Marató

A la presentació hi actuarà la Coral Sant Bartomeu que ha estat assajant la peça conjuntament amb diferents integrants de l'afició

Redacció
14 de desembre del 2018
Actualitzat a les 12:48h

Integrants del Futbol Sala Casserres al pavelló municipal. Foto: FS Casserres


Casserres celebrarà dissabte 15 de desembre una jornada esportiva solidària amb diverses activitats organitzades per les entitats esportives locals i conjuntament amb la Penya Que s'Arrenca - Hooligans de la Grada del Racó. Els beneficis obtinguts aniran a parar a la Marató de TV3, que enguany anirà dedicada al Càncer. Una de les activitats més importants de la tarda serà la presentació de l'himne oficial de les entitats esportives de Casserres.

L'himne és un dels projectes que ha estat preparant la Penya Que S'arrenca - Hooligans Grada del Racó des de gairebé fa un any. A la presentació de l'himne hi actuarà la Coral Sant Bartomeu que ha estat assajant-lo conjuntament amb diferents integrants de l'afició. Es preveu que l'himne sonarà en directe just abans del partit que es disputarà a les 7 de la tarda al pavelló municipal. En aquest sentit, el Casserres Club de Futbol (CF) i el Futbol Sala (FS) Casserres, tant els equips femení com masculí, jugaran els seus respectius partits a casa i en les pauses dels partits es faran diferents activitats per animar i recollir diners per a la Marató. 

El primer partit serà Casserres CF - Navas CE "B" al Camp de Futbol Municipal a dos quarts de 5 de la tarda. Paral·lelament, a les 5 de la tarda, al pavelló hi haurà el partit Molles Malé FS Casserres - Molins 99 CFS, i després tindrà lloc el matx entre el PC Imagine FS Casserres i el FS Bosco Rocafort, a les 7 de la tarda. 
 
La jornada començarà al matí amb un torneig de pàdel que es disputarà de les 11 fins a les 6 de la tarda. Cal apuntar-se prèviament a la web del Club Tennis Casserres