Aquell Parell Elèctric Band: La banda paral·lela a Autoput

El concert serà dissabte 15 de desembre a la General de Berga

Pep Saña
12 de desembre del 2018
Imatge promocional d'Aquell Parell Elèctric Band.
Imatge promocional d'Aquell Parell Elèctric Band. | Promocional
La tercera cita de la programació de concerts en directe a La General és el 15 de desembre i la banda era Autoput, consolidats com la banda de versions de referència de la Catalunya Central. Per motius de salut, Autoput no tocaran en aquesta cita, però el concert NO es cancel·la. En el seu lloc tocaran Aquell Parell Elèctric Band, que son el 60% dels Autoput, és a dir David Sais (veu), Jordi Martinez (guitarra) i  Xavi Centellas (teclats), acompanyats de l'Eloi Pey (bateria) i Pepsi Vall (baix). El seu xou també es basa en versions de temes clàssics del rock que ja fan amb la banda mare Autoput i d’altres versions que fan amb la banda paral·lela Aquell Parell Elèctric Band.  
 
 Autoput comunicat oficial 
 
"Des d'Autoput, volem comunicar que, per motius de salut, ens veiem obligats a cancel·lar els concerts que teníem previstos pel dia 15 de desembre i el 5 de Gener. No obstant això, no hem pogut evitar que un parell d'energúmens fotessin el nas allà on no toca... Autoput no tocarà ni a La General de Berga el 15 de desembre ni a El Sielu el dia 5 de gener... però... guardeu la data... que potser us pot interessar veure qui hi actua en el seu lloc...". 
 
Aquell Parell Elèctric Band 
 
Després d'un ampli bagatge acostant les versions electroacústiques a públic d’arreu del país, David Sais i Jordi Martinez (Aquell Parell), decideixen ampliar el format de duet a quintet, per així poder-lo adaptar a situacions no tant íntimes, amb públic més ampli i dotar els arranjaments de la força que, l’Eloi Pey i en Pepsi Vall, bateria i baix respectivament, son capaços de transformar amb un color i força renovades per a un seguit d'èxits atemporals que fa anys que els segueixen allà on actuen. Si aquí, hi afegim el "savoir-faire" d'en Xavi Centellas als teclats, l'equació només pot donar com a resultat un xou al que ja ens tenen acostumats, però alhora, amb una revisió diferent. 
 
Temes de Creedence, Police, Van Morrison, Bruce Springsteen, es donen la ma amb AC/DC, Bon Jovi, i els seus estimats Queen. per dir-ne alguns, en un xou que promet aportar 2 hores de trempera continuada al personal tot repartint el Love al que ens tenen acostumats!.
 
Els podeu seguir a les xarxes socials al seu compte de Facebook i a Instagram
 

 

Imatge promocional.

Arxivat a