VÍDEO El Berguedà, protagonista d'un vídeo de la FEEC per continuar fent història en l'excursionisme

La Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya posa en marxa una campanya per apropar-se als 50.000 federats

Redacció
11 de desembre del 2018
Actualitzat a les 18:25h
Campanya promocional de la FEEC
Campanya promocional de la FEEC | FEEC
Aquest mes de desembre la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha llançat una campanya per continuar augmentant el nombre de llicències federatives arreu del territori. La passió pels esports de muntanya viu un auge i així ho reflecteixen les xifres de l'entitat, que el 2017 va superar per primera vegada els 40.000 federats i que aquest 2018 ha fet créixer la xifra per sobre les 45.000 persones federades per primera vegada en la història quasi centenària de la Federació.

Per seguir impulsant aquest creixement aquest mes de desembre la FEEC impulsa una nova campanya de federats amb el lema "Fem història i la fem junts" que vol posar en valor la diversitat de tasques que du a terme la Federació. El vídeo és l'element clau de la campanya per reivindicar la feina de la FEEC en àmbits diversos com l'esport, la formació, els senders, la seguretat, l'excursionisme o la gestió de refugis. Al vídeo s'hi poden veure paisatges berguedans com el Pedraforca, el Refugi Lluís Estasen de Saldes, l'entorn del santuari de Queralt i la ciutat de Berga.



Amb la cançó "Caminem lluny" de Doctor Prats com a fil conductor, el vídeo compta amb la participació de la berguedana Clàudia Sabata, recentment escollida com a esportista amb millor projecció femenina de Catalunya, així com del també berguedà Octavi Puntas (membre del CTAC), Marià Morera (coordinador del Comitè Català de Senders) i Jordi Gallardo (guarda del Refugi Lluís Estasen de Saldes).

El preu de la llicència federativa, que presenta millores respecte al 2018, ha augmentat un 5% respecte l’any passat i es pot aconseguir a partir de 44,70 euros anuals.