Els «Escape Room Awards» premien Horrorland i un dels seus passatges del terror

La berguedana Insomnia Corporations estava nominada en diverses categories en aquests guardons del sector que s'han entregat a l'antiga fàbrica Damm

Redacció
11 de desembre del 2018
Actualitzat a les 17:16h
Els impulsors d'Horrorland en la gala de premis.
Els impulsors d'Horrorland en la gala de premis. | David Moreno/Facebook
El primer parc del terror del sud d'Europa, Horrorland, ha estat guardonat amb dos premis aquest dilluns als Escape Room Awards, una gala del sector que s'ha celebrat a l'antiga fàbrica d'Estrella Damm i que organitza la web Taty Hunter, que es dedica a la promoció de les millors sales d'escapada de l'estat espanyol. Horrorland, impulsat a Cercs per l'empresa berguedana Insomnia Corporation i la barcelonina Horror Box, ha rebut dos reconeixements. Un dels guardons ha estat per al passatge Psycho Escape, una de les propostes del parc, com a "millor esdeveniment o joc atípic" d'enguany. El segon premi s'ha correspost a un guardó especial que reconeix la iniciativa del parc en si mateixa. 

Insomnia Corporation, que té dues sales d'escape room a la comarca, El Cóctel del Doctor i Xperiment, reconegudes àmpliament en el sector, estava també nominada en diverses categories. A més, Horror Box s'ha endut el premi al millor branding o estratègia de marca. 

Horrorland Park, ubicat a prop de la central tèrmica de Cercs (Berguedà), havia ja estat premiat recentment com a "millor novetat en parcs d'Espanya 2018" als PAC Awards 2018.

El parc de terror de Cercs va tancar l'edició de Halloween amb 23.300 visitants. Els seus responsables preparen ara l'edició de Nadal, que es farà els dies 28, 29 i 30 de desembre, amb un aforament màxim de 4.500 persones. Els impulsors del projecte han signat un contracte de lloguer de les naus amb l’Agència de Desenvolupament del Berguedà pels pròxims quatre anys. 

El parc ha estat impulsat pels joves David Moreno i Cristina Raya d'Horrorbox, i Climent Vila i Sílvia Mosella d'Insomnia Corporation, quatre apassionats del món del terror, que s'han proposat convertir-lo en un referent a nivell europeu.