La Paradeta dels Castellers de Berga pujarà dissabte la persiana del Cine Catalunya

El mercat d'artesania comptarà s'omplirà d'activitats el cap de setmana 15 i 16 de desembre

Redacció
10 de desembre del 2018
Actualitzat a les 17:05h
La Paradeta dels Castellers de Berga.
La Paradeta dels Castellers de Berga. | Castellers de Berga
La Paradeta dels Castellers de Berga pujarà la persiana del Cine Catalunya el pròxim dissabte 15 de desembre. El mercat d'artesania comptarà amb diverses activitats complementàries el cap de setmana del 15 i 16 de desembre. La quarta edició de La Paradeta obrirà portes dissabte a dos quarts d'11 del matí, i arriba carregada de novetats. Al Cine Catalunya, a Berga, a més a més de les parades amb productes d'artesania, hi haurà màgia, tallers infantils, barberia, actuacions musicals i moltes altres sorpreses. 
 
Com a novetat, enguany hi haurà dues parades solidàries: La Botiga per a la Llibertat, dissabte, per recaptar fons per als presos polítics; i la parada Sense Por, diumenge, coincidint amb la Marató de TV3 contra el càncer. Al vestíbul del Cine Catalunya es podrà visitar una exposició de quadres de les alumnes de l'artista local Angelina Vilella.
 
Dissabte 15, hi haurà una classe de ioga per a infants, un taller infantil per decorar galetes de Nadal i un vermut i concert amb els Tritons del Vall. A les 5 de la tarda, hi haurà un espectacle de màgia i, a continuació, el taller infantil "Rudolf amb sorpresa". A les 7, tindrà lloc l'actuació musical de Marcel Tuyet. Diumenge 16, es podrà veure l'actuació l'Oli el Clown i es farà un vermut acompanyat del concert amb Format 3. A la tarda, les activitats continuaran amb un taller de craft i més música amb Quim i Angy Manouche.
 
Finalment, el mercat tancarà portes a les 8 de la tarda de diumenge. L'entrada al Cine Catalunya, durant tot el cap de setmana, serà gratuïta. La Paradeta està organitzat pels Castellers de Berga i compta amb la col·laboració de Gonclovil Textile Services, Feli Alumini i Vidre, Clau 21, Bled Technology, Somnis amb Scrap, el taller de fusteria i ebenisteria Mar, l'Ajuntament de Vilada, la jardineria Curriu, la Roba de Casa Carme i Oliva Barbershop.