La Policia Nacional reprèn definitivament el servei de renovació de DNI al Berguedà

Un equip mòbil de la Policia Nacional serà al Pavelló de Suècia, el dimarts 29 de gener, de manera que hi ha 60 places disponibles per renovar el carnet d'identitat

Redacció
10 de desembre del 2018
Actualitzat el 14 de desembre a les 21:19h
La Policia Nacional reprèn el servei de renovació de DNI al Berguedà.
La Policia Nacional reprèn el servei de renovació de DNI al Berguedà. | Consell Comarcal del Berguedà
La Policia Nacional reprèn definitivament el servei de renovació del DNI al Berguedà. L'equip mòbil de la Policia Nacional que s'havia de desplaçar a Berga l'octubre de 2017 per fer renovacions del Document Nacional d'Identitat (DNI) va informar en el seu moment que no prestaria aquest servei, donat que els equips mòbils havien rebut llavors instruccions de cancel·lar els desplaçaments per la situació política a Catalunya. Al juliol ja va anunciar-se que es recuperava aquest servei i de nou va tornar-se a realitzar a l'octubre. Així doncs, la renovació del DNI torna a fer-se a la comarca amb regularitat. 

Les 60 places disponibles pel 29 de gener es podran reservar a partir del 7 de gener, a les 8 del matí. Un equip mòbil de la Policía Nacional serà al Pavelló de Suècia, a Berga, el dia escollit pel cos de 10 del matí a 1 del migdia. Les persones interessades per renovar el DNI aquell dia han de tenir cita prèvia en tots els casos. "El Consell Comarcal del Berguedà serà l’encarregat d'elaborar aquest llistat de les 60 places que ha autoritzat la Policía Nacional, i el 29 de gener es podrà renovar DNI i fer noves altes", segons fonts de l'ens comarcal. 
 
La cita prèvia es podrà demanar presencialment o per telèfon (938213553), a partir de les 8 del matí del dilluns 7 de gener. Un cop s’hagin apuntat les 60 persones, no s'obrirà llista d'espera. "No s'acceptaran sol·licituds de cita prèvia ni per whatsapp ni per correu electrònic, al considerar que, a l'haver autoritzat poques places, principalment les persones grans, i amb menys accés a la tecnologia, són les que han de tenir preferència", han indicat responsables del Consell. El dimarts 5 de febrer es podran recollir els DNI renovats.
 
Com ja ha funcionat fins ara, a més, les persones que vulguin tramitar la renovació del DNI, fora del Berguedà, i que ho poden fer a Manresa o Puigcerdà, entre altres, han de demanar hora a www.citapreviadni.es