Cues i circulació densa a la C-16 al Berguedà en l'operació tornada del pont de la Puríssima

Les congestions més fortes es troben a la C-58, en direcció Barcelona, per un accident, i la N-154 en l'enllaç amb la C-14 a l'altura de la Seu d'Urgell | Els CDR han obert diversos peatges per tot el territori català

Redacció
09 de desembre del 2018
Actualitzat a les 21:29h

Cua a Guardiola de Berguedà aquesta tarda. Foto: Josep Lara/Cedida
 

L'operació tornada a les carreteres catalanes després del pont de la Puríssima s'ha iniciat aquest diumenge a la tarda amb circulació densa i retencions a la C-16, al Berguedà. El Servei Català de Trànsit, ha informat a mitja tarda de 10 quilòmetres de retencions a la Nou de Berguedà, en sentit sud, i 2 quilòmetres a Berga.

Fins les 18.30h ha tornat 137.000 vehicles, un 54’8% dels 250.000 previstos. Les congestions més fortes es troben a la C-58, en direcció Barcelona, per un accident, a l'A-2 a Vilagrassa en sentit Barcelona i la N-154 en l'enllaç amb la C-14 a l'altura de la Seu d'Urgell. Totes les congestions del trànsit, en aquest enllaç, que s'actualitza cada hora.

Aquests dies s'han viscut talls a les carreteres per part dels CDR a l'Ampolla i retencions de fins a vint quilòmetres per les protestes dels armilles grogues a la Catalunya Nord. En l'operació sortida, la C-16 va registrar cues durant bona part de dijous, per l'afluència de trànsit en direcció a la Cerdanya i el Pirineu.

Pots consultar l'estat del trànsit en aquest enllaç, en directe.

Peatges oberts en plena operació tornada 

Després de tallar el trànsit en ambdós sentits l'AP-7 a l'altura de l'Ampolla aquest dissabte, avui els membres del CDR han tornat a protagonitzar una nova acció de protesta. Cap a les 17 h, un centenar de persones han irromput al peatge de l'Hospitalet de l'Infant i han aixecat les barreres perquè els vehicles que abandonin la via ràpida no hagi de pagar. També han obert peatges a la resta del territori.