Trànsit

Més d'11 quilòmetres de retencions intermitents a la C-16 durant el dissabte a la tarda

La previsió és que les complicacions del trànsit continuïn aquest diumenge, encara que amb una tornada de pont esglaonada

per Pilar Màrquez Ambròs , Guardiola de Berguedà, 8 de desembre de 2018 a les 19:47 |
Retenció de vehicles a la C-16 a Guardiola de Berguedà. | Pilar Màrquez Ambròs
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La C-16 ha registrat retencions en direcció Barcelona aquest dissabte a la tarda. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), al llarg del vespre s'han sumat més d'11 quilòmetres de retencions intermitents entre Guardiola de Berguedà i Berga. Les cues s'han format, sobretot, a Guardiola on s'han detectat fins a 4 quilòmetres de cua, a Cercs on n'hi ha 3 quilòmetres, i a Berga amb 4,5 quilòmetres de circulació amb retencions. 

El tram nord de l'Eix del Llobregat (C-16) va viure tota una jornada de cues i aglomeració de vehicles el passat dijous 6 de desembre en l'operació sortida del pont de la Puríssima. Aquest diumenge,  les complicacions del trànsit podrien seguir, si bé el fet que molta gent hagi emprès aquesta tarda el viatge a Barcelona, fa pensar que l'operació tornada acabarà sent majorment esglaonada. 

 

Participació