Montmajor inventaria els 86 quilòmetres de camins que té en el seu terme municipal

Segons la Diputació de Barcelona, aquest petit poble del Berguedà té 28 camins

Redacció
07 de desembre del 2018
Actualitzat a les 17:22h

Plaça de l'Ajuntament de Montmajor Foto: Aida Morales


La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Montmajor el catàleg de camins del municipi, un treball que planteja la definició del conjunt de vials existents i n'analitza els seus trets fonamentals. El document inclou un seguit de paràmetres referents a la seva geometria, funcionalitat, estat de conservació, amplada i tipus de ferm. Per aquest treball s'han inventariat 28 camins que sumen un total de 86,33 quilòmetres. 
 
El treball, redactat d'acord amb les indicacions de l’Oficina Tècnica de Planificació i Actuació en Infraestructures i de representants municipals, s’ha realitzat a partir de la informació existent i del treball de camp, amb visita a tots els camins i recollida de dades descriptives de cadascun d'ells pel seu posterior processament informàtic i poder crear un Sistema d’Informació Geogràfica (SIG).
 
Per cada camí s’ha aixecat un plànol de situació a escala 1:5.000 en el qual es defineixen el seu traçat i la numeració per punts quilomètrics, la toponímia complementària i els elements més remarcables, així com un recull fotogràfic.