Camins

Montmajor inventaria els 86 quilòmetres de camins que té en el seu terme municipal

Segons la Diputació de Barcelona, aquest petit poble del Berguedà té 28 camins

, Berga | 07/12/2018 a les 17:17h
Especial: Més comarca
Arxivat a: Municipis, inventari, camins, Berguedà, Diputació de Barcelona, Montmajor

Plaça de l'Ajuntament de Montmajor Foto: Aida Morales


La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Montmajor el catàleg de camins del municipi, un treball que planteja la definició del conjunt de vials existents i n'analitza els seus trets fonamentals. El document inclou un seguit de paràmetres referents a la seva geometria, funcionalitat, estat de conservació, amplada i tipus de ferm. Per aquest treball s'han inventariat 28 camins que sumen un total de 86,33 quilòmetres. 
 
El treball, redactat d'acord amb les indicacions de l’Oficina Tècnica de Planificació i Actuació en Infraestructures i de representants municipals, s’ha realitzat a partir de la informació existent i del treball de camp, amb visita a tots els camins i recollida de dades descriptives de cadascun d'ells pel seu posterior processament informàtic i poder crear un Sistema d’Informació Geogràfica (SIG).
 
Per cada camí s’ha aixecat un plànol de situació a escala 1:5.000 en el qual es defineixen el seu traçat i la numeració per punts quilomètrics, la toponímia complementària i els elements més remarcables, així com un recull fotogràfic.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Recollida porta  a porta.
Recollida porta a porta. | Pilar Màrquez Ambròs
Es recomana als comerços que treguin els cubells al carrer una o dues hores abans que comenci la recollida i que després els tornin a entrar per evitar que "hi hagi cubells al carrer durant dies"
Obres a l'Institut Serra de Noet en una imatge d'arxiu.
Obres a l'Institut Serra de Noet en una imatge d'arxiu. | Pilar Màrquez Ambròs
Pilar Màrquez Ambròs
Es tracta de l'edifici públic més gran fet amb un sistema pioner de fusta contralaminada; amb una superfície construïda de 3.500 metres quadrats i un cost de 4,5 milions d'euros
Els municipis reclamen un pla d'inversions ambiciós
Els municipis reclamen un pla d'inversions ambiciós | Adrià Costa
Arnau Urgell
Amb la supressió de l'antic PUOSC, s'han aturat bona part dels nous equipaments i infraestructures