Alumnes del programa d'inserció col·laboren amb la Marató de TV3 amb venda de llibres de segona mà

Els alumnes participen en el projecte en col·laboració amb la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga

Redacció
07 de desembre del 2018
Actualitzat a les 11:32h

Alumnat del Programa del Pla de Transició al Treball amb la parada de llibres de segona mà, a la biblioteca. Foto: AD Berguedà


L'alumnat del Programa de Formació i Inserció del Pla de Transició al Treball (PTT) del Departament d'Educació, destinat a joves de entre 16 i 21 anys, que no tenen el graduat en ESO, col·labora conjuntament amb la Biblioteca de Berga Ramon Vinyes i Cluet de Berga, amb l'objectiu de contribuir amb la Marató de TV3. Els alumnes participen en un projecte de venda de llibres de segona mà, pels quals caldrà pagar un import solidari i que es poden recolllir a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga fins a finals de desembre. Tots els beneficis es destinaran a la Marató de TV3. 

L'alumnat del PTT ha dissenyat un mostrador per definir i fer més atractiu l'espai on es cediran els llibres i també han dissenyat punts de llibre que es regalaran amb els llibres solidaris.
 
Des de la coordinació del PFI-PTT, una formació que s'implementa a l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, han agraït la col·laboració de la professora Ariadna Herrada per la seva implicació en la iniciativa. Segons expliquen, aquesta actuació és "una molt bona oportunitat perquè els alumnes del Programa de Formació i Inserció portin a terme accions que complementen la seva formació, i al mateix temps els permeten col·laborar amb una causa social i implicar-se en accions que es porten a terme al municipi".