Cues quilomètriques a la C-16 en l'operació sortida del pont de la Puríssima

Els cotxes que circulen aquest dijous per l'Eix del Llobregat entre Cal Rosal i Cercs es troben parats o avancen molt lentament

Redacció
06 de desembre del 2018
Actualitzat a les 20:47h
Cues quilòmetriques a la C-16 al tram de Berga.
Cues quilòmetriques a la C-16 al tram de Berga. | MA Riu
Els cotxes que circulen aquest dijous per la carretera C-16 entre Cal Rosal i Cercs es troben parats o avancen molt lentament, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Cues quilomètriques afecten la carretera que connecta amb la Cerdanya des de primera hora. 
 
Molts conductors es troben totalment aturats aquest migdia a l'Eix del Llobregat (C-16) entre Gironella i Berga, encara en el tram de carretera que hi ha autovia. Això fa que vies alternatives com l'antiga carretera C1411z, que passa per l'interior de Cal Rosal, i les vies urbanes del centre de Berga també rebin un important fluxe de vehicles que intenten esquivar el gruix del col·lapse. 

A primera hora l'eix del Llobregat ha registrat un accident entre dos vehicles, a l'alçada de Cercs. Tal com ha comunicat el Servei Català de Trànsit, l'accident ha obligat els Mossos d'Esquadra a donar pas alternatiu, causant cues importants en aquell tram. A Cercs i a Berga, a mig matí, les cues eren de cinc quilòmetres. A la tarda, les retencions al tram nord de la C-16 han arribat a ser de fins a nou quilòmetres.
 

Retencions a la C-16. Foto: MA Riu